Kind van de week
Elke week is er één kind van ons ‘kind van de week’.
Beurtelings nemen we dan spullen van thuis mee Met deze spullen mogen we op school meespelen EN het mag de hele week op school blijven:)
Zo is deze week de beurt aan Jack:
 

——————————————————————————————–Streetwise
Wat was  het leuk  om  een  dag  over Streetwise te werken.
Zo hebben we onder ander over een zebra overgestoken:

De rest van de dag hebben we over dit thema allerlei opdrachten gedaan:

————————————————————————————————-Binnen- en een buitenkring
Elke maandag starten we de week met een binnen- en een buitenkring.
De binnenkring vertelt dan aan de buitenkring en de buitenkring aan de binnenkring.
Zo vertellen we elkaar wat we in het weekend hebben gedaan.

————————————————————————————————

Welkom op de pagina van groep 1/2 b
Hieronder kun je zien wat we allemaal doen in de groep.

 

Op dinsdag 28 november mochten we een kijkje nemen in een echte paardenstal. Daar leerden we dat een jongenspaard een hengst en een meisjespaard een merrie heet. We mochten een pony aaien en de paarden een wortel geven. Ook mochten we nog een kijkje nemen in een paardentrailer. Bedankt voor de gastvrijheid.
     

Op vrijdag 24 november kregen we bezoek van twee pieten. En wat waren we onder de indruk van ze. We mochten de pieten vragen stellen of een kunstje voordoen. Ook hebben we samen met de pieten gedanst op het liedje pietengym. En wij kunnen het al net zo goed als de pieten. Voordat ze weggingen kregen we ook nog pepernoten.

Op maandag 6 november was de eerste spelletjesmiddag van dit schooljaar. De kinderen konden niet wachten tot de ouders er waren. Het was een gezellige middag vol met leuke spelletjes. Ouders bedankt voor jullie hulp!
  

 

Maandag 23 oktober kwamen naar een weekje vakantie weer op school. En wat een pret hadden we met alle bladeren die op het plein zijn gevallen. Zoals jullie kunnen zien hebben we er samen fijn mee gespeeld.
  

 

Op Dinsdag 10 oktober zijn wij naar de bibliotheek geweest. Daar werd een spannend verhaal voorgelezen. Ook hadden ze een griezeldoos waar wij in mochten voelen, daar zat ook een potje dat niet zo lekker rook. En we deden een spelletje met de mevrouw van de bibliotheek.